Cautare

23858 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.34 secunde)
A fost la concurenta cu gentile si posetele Elenei Udrea, cu intentiile ei privind candidatura la Primaria Capitalei ori la presedintia Romaniei, cu deschiderea la Bruxelles a biroului Tinutului Secuiesc, cu declaratiile lui Emil Boc privind revenirea, in 2012, a salariilor, la nivelul din 2010.
S-ar putea sa nu avem alegeri in 2012, nici in 2013, daca se accepta amanarea localelor Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in situatia in care se accepta amanarea alegerilor locale se va crea un precedent periculos, care ar putea ameninta sistemul democratic din Romania.
Astfel, presedintele Traian Basescu si ministrul de Externe Razvan Ungureanu anticipeaza ca moneda euro, utilizata in prezent de 12 state, va intra in circulatie in Romania intre 2012 si 2015. “Ne asteptam sa intram in zona euro intre 2012 si 2015.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei? ... Nu ma voi opri de aceasta data asupra lor ci voi analiza efectele regimului de putere personala instaurat dupa 2005 asupra imaginii in exterior a Romaniei.
Sustin, avand certitudini ca, Partidul Social Democrat si aliatii sai vor continua toate obiectivele asumate in 2012, pe cand exista USL.
Am mai avut o asemenea discutie ca intre presedintele partidului si fostul presedinte in luna iulie si nimic din ce am vorbit nu s-a materializat si nu o consider utila. ... putea sa se prezinte si ca presedintele Romaniei.
Potrivit lui Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, citat de NewsIn, Romania ar putea adopta euro in perioada 2012-2013. ... In continuare trebuie sa coboram inflatia la 4% si sa intram in programul fixat, de a adopta euro in 2012-2013, mai spune Vosganian.
Au participat numerosi specialisti in macro-economie, intre care Ionut Dumitru, presedintele Consiliului fiscal, profesorii Dan Daianu, Liviu Voinea, Daniel Barbu, Dan Armeanu, dr Ilie Serbanescu, dr Valentin Lazea - economist-sef la BNR, numerosi parlamentari.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Il voi sprijini in calitate de prim ministru pe presedintele interimar Crin Antonescu Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, ca il va sprijini in calitatea pe care o are pe presedintele interimar Crin Antonescu, caruia ii garanteaza sprijinul total al Guvernului.
Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria). ... A elaborat strategia de dezvoltare durabila a Romaniei pe urmatorii 30 de ani.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Adrian Severin) Pana acum lupta dintre USL si Presedintele Basescu a servit cel mai mult PDL. ... Daca lucrul nu se repeta in 2012, invalidarea referendumului este din punct de vedere politic inutila.
google-analytics.com